Ananaskeikauskakku - Dan sukker

3 munaa
2dl sokeria
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl ananasmehua (purkista)
150g sulatettua voita
Vuokaan
50g sulatettua voita
1dl fariinisokeria
4 ananasrengasta halkaistuna
75g säilykekirsikoita
50 saksanpähkinöitä rouhittuna
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,
ananasmehu ja sulatettu rasva. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Kaada vuoan pohjalle sulatettu rasva. Voitele vuoan reunat.
Ripottele pohjalle fariinisokeri. Laita ananasrenkaat
vieretysten ja täytä kolot valutetuilla säilykekirsikoilla.
Rouhi päälle saksanpähkinät.
Kaada taikina vuokaan ja
kypsennä 175-asteisessa uunissa 45–55 minuuttia.

Kommentit