Ananaskeikauskakku - Dan sukker
3 munaa2dl sokeria4dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta1dl ananasmehua (purkista)150g sulatettua voitaVuokaan50g sulatettua voita1dl fariinisokeria4 ananasrengasta halkaistuna75g säilykekirsikoita50 saksanpähkinöitä rouhittunaVaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,ananasmehu ja sulatettu rasva. Sekoita taikina tasaiseksi.Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla.Kaada vuoan pohjalle sulatettu rasva. Voitele vuoan reunat.Ripottele pohjalle fariinisokeri. Laita ananasrenkaatvieretysten ja täytä kolot valutetuilla säilykekirsikoilla.Rouhi päälle saksanpähkinät.Kaada taikina vuokaan jakypsennä 175-asteisessa uunissa 45–55 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti